ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

 (Με κάποια καθυστέρηση λόγω φόρτου ενημερώνουμε το blog του σχολείου μας με τις ποικίλες δράσεις και γιορτές που οργανώνουμε με πολλή φροντίδα και αγάπη μαζί με τους μαθητές μας.)

Η Γιορτή για την επέτειο του πολυτεχνείου στο σχολείο μας έγινε με μεγάλη επιτυχία, χάρη στην ωραία επιλογή του υλικού και την σωστή προετοιμασία από τον δάσκαλο της τάξης κ. Νίκο Μπίζιο και τη θεατρολόγο μας κ. Καλλιόπη Μήτση, στα όμορφα σκηνικά που με προθυμία ετοίμασε η εικαστικός μας κ. Χριστίνα Παπαδημητρίου και βέβαια χάρη στον ενθουσιασμό και την ενεργή συμμετοχή των μαθητών της Ε τάξης που είχε αναλάβει τη γιορτή. Τα παιδιά μας εξέπληξαν με τις ωραίες ερμηνείες τους, την παρουσία τους στη σκηνή. 






Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέσα από τη γιορτή, ένιωσαν την αξία του αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία, του αγώνα για την απόκτηση γνώσης και εργασίας, του αγώνα για υψηλά ιδανικά. 

Νωρίς  πρωί, πριν την έναρξη της γιορτής, διαπιστώσαμε ότι είχε εγκλωβιστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας ένα μικρό πουλάκι, το οποίο αγωνίζονταν μάταια να βγει, καθώς χτυπούσε συνέχεια πάνω στα διάφανα τζάμια της αίθουσας. Τα παιδιά πάλευαν να το βοηθήσουν, ώσπου κάποτε χτύπησε προφανώς δυνατά, ζαλίστηκε κι έπεσε στα πάτωμα. Πρόθυμα ένας μαθητής μας το έπιασε προσεκτικά και το έβγαλε έξω. Σε λίγα λεπτά αφού δοκίμασε τα φτερά του,  πέταξε μέσα από τα χούφτα του παιδιού προς την ελευθερία, αυτήν που με τραγούδια και ποιήματα υμνήσαμε εκείνη την ημέρα.




Σημείωση: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φωτογράφο κ. Αλέξανδρο Ράπτη για το φωτογραφικό υλικό που μας διέθεσε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση - Το πρόγραμμα της Δευτέρας και της Τρίτης

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ deytera https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/316829_mathainoyme-sto-spiti-me-tin-ert-apo-ti-deytera