ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!

 Μια όμορφη έκπληξη περίμενε σήμερα, ημέρα επίδοσης των ελέγχων προόδου στο σχολείο μας, όσους γονείς και κηδεμόνες ήρθανε: Μια μπουγάδα απλωμένη στον διάδρομο του σχολείου. Μια μπουγάδα διαφορετική. 







Με πρωτοβουλία της δασκάλας κ. Στεφανίας Κωνσταντίνου, οι μαθητές της Γ τάξης συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ για παιδιά με καρκίνο,  με τίτλο ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ . Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, τα παιδιά έδωσαν τον δικό τους ορισμό για τη λέξη ευτυχία και ζωγράφισαν πανέμορφα μπλουζάκια που απλώσανε στο σχολείο για να στείλουν σε όλους το μήνυμα ότι μπορούμε να νιώθουμε ευτυχία με απλά πράγματα και να προσφέρουμε ευτυχία σε όλους, ιδιαίτερα στα πονεμένα παιδιά που υποστηρίζονται από τον σύλλογο ΦΛΟΓΑ. 




















Για τον λόγο αυτό στήθηκε κι ένας ξεχωριστός κουμπαράς με στόχο να βοηθήσουμε τη ΦΛΟΓΑ να συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά που την έχουν ανάγκη και τις οικογένειές τους. Οι μικρές μαθήτριες της Γ  με καμάρι, ευγένεια και χαμόγελο παρουσίαζαν τη δράση της τάξης τους και παρότρυναν τους γονείς να συνδράμουν. Ο κουμπαράς θα παραμείνει στο σχολείο για λίγο καιρό ακόμη και σας καλούμε να τον γεμίσουμε μαζί!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση - Το πρόγραμμα της Δευτέρας και της Τρίτης

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ deytera https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/316829_mathainoyme-sto-spiti-me-tin-ert-apo-ti-deytera