ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΨΗΛΑ!

Με λύπη διαπιστώσαμε ότι λόγω ανευθυνότητας και ελλιπούς προσοχής, ο χώρος του υπογείου του σχολείου μας ήταν σε άθλια κατάσταση: Πολλή βρωμιά, ακαταστασία, σκουπίδια και άχρηστα  πράγματα, επικινδυνότητα. 

Έχοντας την άποψη ότι ο εθελοντισμός, η φιλότιμη προσφορά εργασίας πέρα από τα όρια του καθήκοντος και της υποχρέωσης, η συνεργασία, όταν εφαρμόζονται μπροστά στα παιδιά και μαζί με τα παιδιά, είναι σπουδαία μαθήματα ζωής, καλέσαμε σε βοήθεια όσους μπορούσαν να βάλουν ένα χεράκι: Εκπαιδευτικούς και γονείς, μαθητές τωρινούς και παλιότερους. Η συμμετοχή αριθμητικά ήταν δυστυχώς μικρή, αλλά σε ζήλο, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα, πολύ μεγάλη. 

Μέσα σε μόλις ένα δίωρο, ο χώρος έγινε αγνώριστος, χάρη στην εργασία όσων αφιέρωσαν το χρόνο τους, που ξέρουμε ότι σε κανέναν δεν περισσεύει. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας συνέδραμαν και ευελπιστούμε σε πολλές ακόμη συνεργασίες για το κοινό καλό. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση - Το πρόγραμμα της Δευτέρας και της Τρίτης

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ deytera https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/316829_mathainoyme-sto-spiti-me-tin-ert-apo-ti-deytera