ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

 Η πανελλήνια ημέρα αθλητισμού γιορτάστηκε στο σχολείο μας σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, επειδή την Παρασκευή ο γυμναστής μας κ. Δήμος Παπαμιχαήλ ήταν σε άλλο σχολείο. Σήμερα όμως ήταν μαζί μας, πολύ οργανωμένος, πολύ ορεξάτος και ακούραστος. Έδωσε από νωρίς το σύνθημα στα παιδιά: «Σήμερα παιδιά γιορτή του αθλητισμού! Κανένα παιδί καθιστό, κανένα παιδί έξω από το παιχνίδι!» Παράλληλα, τόνιζε στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς: «Τα παιδιά έχουν περάσει πολλά με την πανδημία, έχουν κλειστεί, αφήστε τα να χορτάσουν παιχνίδι!». 

Τα οργάνωσε λοιπόν έτσι που το πρόγραμμα για κάθε τάξη περιλάμβανε ποικίλα αθλήματα και παιχνίδια: Αγώνες τρεξίματος, μπάσκετ, βόλεϊ, σκυταλοδρομίας, παιχνίδια παραδοσιακά,  παιχνίδια με στεφάνια και μπάλες, χορούς μοντέρνους και παραδοσιακούς….

Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό, τα παιδιά μας γυμνάστηκαν και διασκέδασαν, γνωρίζοντας τη χαρά της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. 

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση - Το πρόγραμμα της Δευτέρας και της Τρίτης

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ deytera https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/316829_mathainoyme-sto-spiti-me-tin-ert-apo-ti-deytera